Speenkoord met naam

Een handgemaakt speenkoord met naam van Noedies is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens superhandig! Met de handige clip kan het speenkoord eenvoudig aan de kleding van jouw kindje bevestigd worden. Aan het andere uiteinde van het kralenkoord zit een lus, hier kun je gemakkelijk een BIBS of Friggs speentje aan vastmaken. Zo weet je zeker dat je nooit meer een speen kwijt zult raken.

Stel je speenkoord helemaal zelf samen of kies er een die wij al voor je hebben gemaakt.
Bij Noedies hebben we meer dan 20 kleuren kralen, uitzoeken maar!

houten en siliconen kralen

Waar is toch die speen gebleven? Die vraag is vanaf nu verleden tijd. Een speenkoord van Noedies Babygoodies is speciaal voor jouw kleintje. De houten- en siliconen kralen in de speenkoorden van Noedies zijn er in wel meer dan 20 kleuren. Daardoor zijn de meeste speenkoorden perfect geschikt voor zowel een jongen als meisje. Door hem te personaliseren heb je echt een uniek kraamcadeau.

speenkoord Personaliseren

Wij van Noedies Babygoodies maken alle speenkoorden zelf. Met de hand. Daardoor is het mogelijk om een speenkoord te personaliseren. Kersverse ouders willen OVERAL de naam van hun kleintje roepen. De naam die ze 9 maanden lang verborgen hebben moeten houden. Hoe leuk is het dan om die naam op het speenkoord te zetten? In principe kan iedere naam op de speenkoorden van noedies. Heb je een lange naam, dan doen we er minder kralen op. Heb je een korte naam, doen we er juist ietsje meer kralen bij.

speenkoord voor een Eerlijke prijs

Omdat we vinden dat leuke kraamcadeaus voor iedereen toegankelijk moeten zijn, hanteren wij een eerlijke prijs. Waar veel babyshops hun speenkoorden voor meer dan €18 verkopen, heb je bij ons een supertof kraamcadeau voor onder de €15. Net zo goed, mooier en vaak de volgende dag klaar voor verzending.

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leegTerug naar Shop