Wie ben ik?

Hi! Ik ben Brenda en dit zijn mijn man Frank en zoontje Noud. Noud (of Noedie zoals ‘ie vaak genoemd wordt) is een lekker ondeugend jochie en een echte jongensjongen.

Waarom Noedies?
Ik heb altijd al de wens gehad oml een eigen bedrijf te beginnen. Gewoon. Iets van mijzelf. Iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Tijdens mijn eigen kraamtijd kwam ik erachter dat ik het enorm leuk vond wanneer iemand een gepersonaliseerd cadeautje gaf. Want zeg nou zelf: iets met de naam van de kleine. Jouw kleine. Dat is zo bijzonder!

Toch kwam ik erachter dat er maar weinig écht unieke gepersonaliseerde items te vinden zijn. Dat kon anders!

Ondanks dat ik ook nog een andere baan heb bij een grote kinderopvanorganisatie in Noord-Holland, heb ik toch de rust en ruimte gevonden om Noedies op te zetten. Samen met mijn handige vriend Frank – die de website bouwt – en onze zoon Noud – die als fotomodel te zien zal zijn – hopen wij de leukste (kraam)cadeaus voor jou te maken.

Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid en hebben we ook echt voor ieder wat wils. Van grappig kleinigheidje tot een luxe cadeauset of handige must-have.

Meer over ons bedrijf te weten komen? Volg ons dan op Instagram. Hier vind je naast leuke acties ook af en toe wat persoonlijke info 🙂

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leegTerug naar Shop