WIE BEN IK?

Hi! Ik ben Brenda en dit zijn mijn man Frank en kids Noud en Romée. Noud (of Noedie zoals ‘ie vaak door onze vrienden genoemd wordt) is een lekker ondeugend jochie en een echte jongensjongen. En Romée? Die is net zo lief als ze eruit ziet!

WAAROM NOEDIES?

Ik heb altijd al de wens gehad om een eigen bedrijf te beginnen. Gewoon. Iets van mijzelf. Iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Tijdens mijn eigen kraamtijd kwam ik erachter dat ik het enorm leuk vond wanneer iemand een gepersonaliseerd cadeautje gaf. Want zeg nou zelf: iets met de naam van jullie kleine. Dat is zo bijzonder!

Toch kwam ik erachter dat er maar weinig écht unieke gepersonaliseerde items te vinden zijn. Dat kon anders!

GROOT ASSORTIMENT

Ondanks dat ik ook nog een andere baan heb bij een grote kinderopvanorganisatie in Noord-Holland, heb ik toch de rust en ruimte gevonden om Noedies op te zetten. Samen met mijn handige vriend Frank – die de website bouwt – hopen wij de leukste (kraam)cadeaus voor jou te maken.

Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid en hebben we ook echt voor ieder wat wils. Van grappig kleinigheidje tot een luxe cadeaubox of handige must-have.

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leegTerug naar Shop