bijtring met naam

Een handgemaakte bijtring met naam van Noedies is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens superfijn voor jouw kleintje! Bij het doorkomen van de tandjes kan een bijtring verzachting bieden. De heerlijk zachte siliconen kralen zijn volledig veilig om op te sabbelen en maakt jouw kleine heerlijk rustig. Lekker in de box, in de auto of in de kinderwagen.

Stel de bijtring helemaal zelf samen of kies er een die wij al voor je hebben gemaakt.
Bij Noedies hebben we meer dan 20 kleuren kralen, uitzoeken maar!

siliconen kralen

Een bijtring met naam van Noedies Babygoodies is een superspeciaal cadeau voor jouw kleintje. De siliconen kralen in de bijtringen van Noedies zijn er in wel meer dan 20 kleuren. Daardoor zijn de meeste bijtringen perfect geschikt voor zowel een jongen als meisje. Door hem te personaliseren heb je echt een uniek kraamcadeau.

bijtring Personaliseren

Wij van Noedies Babygoodies maken alle bijtringen zelf. Met de hand. Daardoor is het mogelijk om een bijtring met naam te personaliseren. Kersverse ouders willen OVERAL de naam van hun kleintje roepen. De naam die ze 9 maanden lang verborgen hebben moeten houden. Hoe leuk is het dan om die naam op een bijtring te zetten? In principe kan iedere naam op de bijtringen van Noedies. Heb je een lange naam, dan doen we er minder kralen op. Heb je een korte naam, doen we er juist ietsje meer kralen bij.

bijtring voor een Eerlijke prijs

Omdat we vinden dat leuke kraamcadeaus voor iedereen toegankelijk moeten zijn, hanteren wij een eerlijke prijs. Waar veel babyshops hun bijtringen voor meer dan €15 verkopen, heb je bij ons een supertof kraamcadeau voor onder de €15. Net zo goed, mooier en vaak de volgende dag klaar voor verzending.

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leegTerug naar Shop